Monster Energy

Vi på Flakportalen är stora beundrare av Monster Energy och anser att det alltid är tillfälle för en iskall rackare, oavsett tid på dygnet. Köp dina flak med Monster hos oss och spara både tid och pengar. Vi erbjuder alla smaker som lanserats på den svenska marknaden, däribland Monster Original, Monster Absolutely Zero, Monster Ultra och specialsmakerna Lewis Hamilton 44 & The Doctor. Oavsett vilken som är din favorit så hittar du den som 24-pack hos Flakportalen!

Välj smak

Monster Flak

Man kan säga att Monster Energy är en livsstil på burk. En dryck som uppskattas av konsumenter världen över. Monster är berikad med flertalet vitaminer och bland annat taurin, ginseng, guarana och koffein för att ge dig extra energi efter en tuff dag på jobbet, i skolan eller inför ett pass på gymmet. Monster går även att avnjuta när du bara vill ta något läskande att dricka.

Monster Energy Flak Billigt 24-packVarför ska du köpa Monster i 24-pack?

Att köpa din Monster i 24-pack kommer alltid vara billigare än att köpa en burk åt gången. Det lönar sig alltid att köpa produkter i storpack och det gäller även energidrycker. Här på Flakportalen hittar du dina favoritsmaker till bra priser hos flera olika återförsäljare.

Köp billiga Monster-flak online

Vi hjälper dig hitta de bästa och billigaste priserna på flak med Monster Energy i alla tänkbara smaker. När du beställer ditt flak online så sparar du både värdefull tid och pengar – dessutom erbjuder de flesta återförsäljarna fraktalternativ som inkluderar hemleverans!